Welkom bij Silk Road

Midden-Oosters Restaurant

Smaken uit het Midden-Oosten

Bekend van zijn rijke en gevarieerde keuken, is het Midden-Oosten een regio met een hoge culinaire invloed. Van hummus en baba ganoush tot kebab en plov. Variatie en smakelijke gerechten is waar je aan moet denken bij Midden-Oosterse restaurants. Zo is Silk Road in Tilburg en Utrecht een perfecte afspiegeling van deze regio. Verse producten en alles wordt speciaal voor u vegetarisch of zelfs veganistisch bereid. Alles met traditionele kruiden en specerijen uit het Midden-Oosten maar dan gewoon bij u in Tilburg of Utrecht.

Een warme sfeer

Warm en gastvrij zijn de restaurants in het Midden-Oosten. Je wordt ontvangen door vriendelijk personeel in een restaurant dat van binnen op een traditionele Arabische Souk lijkt. Onze restaurants in Tilburg en Utrecht zijn geïnspireerd door de authentieke inricht uit het Midden-Oosten. Denk hierbij aan kleurrijke tapijten, sfeervolle verlichting en bijpassende muziek. Als u dit combineert met de kwaliteit van onze gerechten dan beloofd dit enkel goede dingen. Ga gezellig met vrienden en familie een avond eten in een echt Midden-Oosters Restaurant en kies voor Silk Road in Tilburg of Utrecht. Onze mensen staan voor u klaar om u een onvergetelijke avond te geven. We kijken graag met u mee naar een perfecte route of leggen onze smakelijke menukaart voor u uit zodat u geen vragen meer heeft!

Midden-Oosterse keuken

Het is lastig om de echte smaken uit het Midden-Oosten na te kunnen bootsen in Tilburg en Utrecht. Wat je hiervoor nodig hebt zijn ingredi├źnten uit de regio en chefs die het principe van Arabisch koken begrijpen. Gelukkig is dit bij onze restaurants geen enkel probleem. Onze chef zijn in de leer gegaan bij traditionele Midden-Oosterse families in het Midden-oosten. Hierdoor weten ze de ins- en outs van de culinaire wereld die zich daar afspeelt. Dit combineren we met de echte kruiden en specerijen die wij uit het Midden-Oosten halen. Zo zijn wij in staat om u een smaaksensatie te geven die u nog niet eerder heeft meegemaakt. Geniet van onze traditionele gerechten vol van kruiden en smaken zoals ze die alleen in het Midden-Oosten kunnen maken.

Een nieuwe ervaring

Eten uit en Midden-Oosten of de Arabische keuken? Kebab of een kapsalon? Zeker niet! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe culinaire ervaring of gewoon wilt genieten van heerlijke gerechten. Bezoek Silk Road in Tilburg of Utrecht, het is zeker de moeite waard. Ga gezellig met vrienden rond de tafel of schuif aan voor een romantisch diner voor twee. Kies uit onze tientallen kleine gerechten en laat de tafel vullen met allerlei opties. Zo heeft u per gerecht een nieuwe culinaire ervaring. Voor wie het niet eerder heeft geprobeerd is een bezoek aan een Midden-Oosters Restaurant zeker de moeite waard. Ga op bezoek bij Silk Road Tilburg of Utrecht en probeer het zelf. Velen gingen u voor en waren meer dan tevreden.

Vestigingen Silk Road

Silk Road Tilburg
Heuvelring 112
5038 CL Tilburg
Silk Road Utrecht
Oudegracht aan de Werf 159
3511 AL Utrecht

Telefonisch reserveren

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zondag
17:00-22:00 uur.