Welkom bij Silk Road

Afghaans Restaurant

Afghaans Restaurant

In hartje Tilburg en Utrecht vind je Silk Road, een verborgen juweel van een Afghaans Restaurant. Naast een gezellige sfeer en authentiek Afghaanse recepten is Silk Road zowel in Tilburg als Utrecht een culinaire ervaring. De elegantie van het Midden-Oosterse interieur gecombineerd met de gastvrijheid van het personeel staat garant voor een feestelijke avond.

Reserveer hierboven gemakkelijk via de knoppen en beleef zelf een avondje Silk Road in Tilburg of Utrecht. Proef de smaken van een traditioneel Afghaans restaurant en maak kennis met authentieke Afghaanse gerechten zoals Mantu en Plov.

Afghaanse Gerechten

Het menu van Silk Road biedt een selectie van heerlijke traditionele Afghaanse Gerechten. Van authentieke kebab en rijstgerechten tot aan onze eigen Silk Road cocktails en Koffie. Al onze Afghaanse gerechten zijn bereid met verse ingrediƫnten en we halen de kruiden en specerijen uit de Afghaanse streek. Proef onze Afghaanse en beleef een onvergetelijke smaaksensatie. We garanderen dat je geen spijt krijgt. Mocht je geen keuze kunnen maken uit onze tientallen gerechten, dan staan onze gastvrouwen- en heren voor u klaar om u de kaart met u door te nemen. Zo helpen we u met het kiezen van de perfecte Afghaanse Gerechten.

Afghaanse Smaken

Door de echte Afghaanse smaken te kunnen krijgen in onze recepten weten wij keer op keer onze gasten te verrassen. De echte Afghaanse smaken krijg je door te werken met kruiden en specerijen die daadwerkelijk uit Afghanistan komen. Doordat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen weten we de Afghaanse smaken over te brengen aan onze gasten. Goede chefs zijn hier onmisbaar in. Al onze chefs zijn in leer gegaan bij Afghaanse families en hebben zo de beste manier van bereiden geleerd om de Afghaanse smaken te bewaren. Proef nu bij Silk Road in Tilburg of Utrecht onze Afghaanse gerechten en geniet van de echte traditionele Afghaanse smaken. We zien u snel!

Afghaans Eten

Naast een belangrijk onderdeel van de cultuur, is het Afghaanse eten natuurlijk ook heel erg lekker. Vol van smaak en rijk aan kruiden en specerijen. Dat staat garant voor een geweldige avond uit eten. Afghaans eten wordt traditioneel gedeeld met een grote groep. Veel vrienden en/of familie rondom een tafel gevuld met kleine gerechten. Zo kan iedereen genieten van het Afghaanse eten en de gezelschap om zich heen. Er zijn maar weinig restaurants in Tilburg en Utrecht die Afghaans eten zo traditioneel en met ingrediƫnten uit de buurt weten te bereiden. Alles is vers en biologisch en kan ook nog eens als vegan optie worden bereid voor u.

Vestigingen Silk Road

Silk Road Tilburg
Heuvelring 112
5038 CL Tilburg
Silk Road Utrecht
Oudegracht aan de Werf 159
3511 AL Utrecht

Telefonisch reserveren

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zondag
17:00-22:00 uur.