Welkom bij Silk Road

Restaurant Tilburg

Silk Road Tilburg

Een avond genieten bij een geweldig restaurant in Tilburg? Bij restaurant Silk Road in Tilburg bent u aan het juiste adres. Waan je in het Midden-Oosten en kies uit talloze kleine gerechten. Silk Road is een van de weinige restaurants in Tilburg die gebruik maakt van authentieke recepten uit het Midden-Oosten en Afghanistan. Bent u benieuwd naar de smaken van Centraal Azië in Tilburg? Reserveer hier uw tafel bij Silk Road Tilburg!

Kom genieten van smaken die u nog nooit geproefd heeft voor een geweldige prijs. Restaurant Silk Road Tilburg krijgt dagelijk verse ingrediënten zodat we ons restaurant kunnen voorzien van alleen de beste kwaliteit eten. Vers en biologisch is bij ons restaurant de standaard. Een fijne restaurant, kleine gerechten, een heerlijke sfeer en een mooie omgeving. Welkom bij restaurant Silk Road in Tilburg! We zien u graag snel tegemoet.

Authentieke gerechten

Restaurant Silk Road in Tilburg maakt haar eten volgens authentieke recepten uit het Centraal-Azië. Hier zijn deze recepten door de eeuwen heen geperfectioneerd en daarom is dit dé plek om de puurste smaken vandaan te halen. Onze chef zijn hier in leer gegaan en hebben daarom de geheimen mee genomen naar ons Restaurant. Zo kunt u nu genieten van de authentieke gerechten, gewoon bij restaurant Silk Road in Tilburg. Samen met onze omgeving zorgen wij voor de beste omstandigheden zodat u een lekkere avond weg kan. Waan je langs de zijde route en beleef het eten van Centraal-Azië. Bent u al nieuwsgierig naar ons mooie restaurant? Bekijk hier alvast stiekem de menukaart en begin vast te smullen!

Een mooi restaurant

Naast onze specialisatie in gerechten uit Centraal-Azië en het Midden-Oosten, brengt restaurant Silk Road Tilburg ook de sfeer met zich mee. Rustgevende muziek wacht op u het moment dat u voet in ons mooie restaurant zet. Geniet van de echte Silk Road koffie, onze eigen likeur of begin de avond goed met onze huisgemaakte limonade. Bij ons in Tilburg kan het allemaal en niets is te gek. Wij zorgen ervoor dat u een perfecte avond heeft in ons mooie restaurant. Net als vele voor u nodigen wij u graag uit in Tilburg om met eigen ogen onze sfeer en heerlijke gerechten te ervaren. Wekelijks zijn wij van dinsdag tot en met zondag voor u geopend. Door de drukte in het weekend raden wij u aan om een tafel te reserveren. Dat doet u gemakkelijk door hier te klikken. We zien u graag snel terug bij ons in Tilburg!

Lekker eten in Tilburg

Lekker eten en een gezellige avond uit. Dat is bij Silk Road gegarandeerd aan de orde. Door middel van onze mix van gastvrijheid, vers en biologisch eten en authentieke gerechten kunt u ouderwets lekker eten bij ons in Tilburg. Onze keuken is wekelijk van dinsdag tot en met zondag geopend. Van 17.00 tot 22.00 gaan wij hier voor u de lekkerste gerechten maken. Geniet van de traditionele smaken uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië en kies uit een van onze speciale Silk Road “Routes”. Hierin stellen wij de beste smaken voor u samen. Ook houden we uiteraard rekening met uw allergieën en wensen rondom vegetarisch en veganistisch eten. Zo hebben wij ook vegetarische en veganistische gerechten en een speciale route hiervoor aan onze menukaart toegevoegd. Zo kunt u, ongeacht uw eet voorkeuren altijd bij ons terecht voor een lekkere avond uit eten in Tilburg.

Vestigingen Silk Road

Silk Road Tilburg
Heuvelring 112
5038 CL Tilburg
Silk Road Utrecht
Oudegracht aan de Werf 159
3511 AL Utrecht

Telefonisch reserveren

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zondag
17:00-22:00 uur.