Welkom bij Silk Road

Restaurant Utrecht

Silk Road Utrecht

Sinds juni 2021 mogen wij onze gasten ook in Utrecht ontvangen. Langs de Oudegracht in hartje
centrum mogen wij onze gasten kennis laten maken met de verschillende keukens van Silk Road Utrecht. Onze chefs Ali Ahmadi en Wahid Safari bereiden met veel zorg, aandacht en liefde de familierecepten om u te verwennen met de verschillende smaken en kruiden.

Kom genieten bij ons mooie restaurant in Utrecht en waan je in het Midden-Oosten. Proef de geweldige gerechten verrijk je culinaire wereld. Gewoon aan de grachten in Utrecht. Doordat ons restaurant in Utrecht druk wordt bezocht is een reservering wel handig om te maken. Reserveer hier gemakkelijk je tafel bij Silk Road Utrecht!

Genieten aan de Grachten

Aan de grachten van Utrecht zit restaurant Silk Road. Een restaurant waar bezoekers kunnen genieten van de gerechten van de oude Zijde Route. Naast authentieke gerechten van deze streek is ons restaurant in Utrecht ook een oase aan oosterse invloeden. Zo kan u tot rust komen met onze traditionele muziek, kan u kennis maken met onze gastvrouwen en heren en bezorgen wij u gegarandeerd een geweldige avond weg. Graag komen wij aan tafel meer vertellen over de lekkere gerechten die wij in ons restaurant serveren en houden we uiteraard ook rekening met eventuele allergieën of vegetarische/veganistische voedingswensen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het reserveren met een grote groep, onze menukaart of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de contactgegevens onderaan de pagina!

Traditionele gerechten

Restaurant Silk Road Utrecht heeft een speciale menukaart gemaakt rondom de traditionele gerechten uit Centraal-Azië en het Midden-Oosten. In deze menukaart nemen onze chefs u mee door een reis over de Zijde Route en de smaken die dat met zich mee brengt. Onderweg kunt u kiezen voor onze eigen Silk Road Likeur, een kopje heerlijke Silk Road koffie of een huisgemaakt Limonade. Alle gerechten die we gebruiken zijn jarenlang geperfectioneerd door families uit de regio. Onze chef zijn bij deze mensen in leer gegaan. Zo zijn wij in staat om samen met verse en biologische ingrediënten de smaken van Centraal-Azië en het Midden-Oosten naar Utrecht te brengen in ons restaurant. Proef onze Plov wat de beste Afghaanse rijst bevat, onze verse Naan broden uit de klei-oven en geniet tot slot van Booza, een traditioneel nagerecht. Bent u benieuwd wat we allemaal op onze kaart hebben staan? Bekijk hem hier!

Alles vers en biologisch

Tijdens uw bezoek laten wij u een culinaire reis door Silk Road maken. Wij bereiden alles vers en zoveel mogelijk biologisch. Met verfijnde ingrediënten en smaken die goed zijn voor lichaam en geest. Natuurlijk is er de keuze uit bijpassende wijnen. Probeert u ook eens onze huisgemaakte Silk Road Likeur, huisgemaakte limonade en Silk Road koffie! We houden rekening met allergieën, koken halal en desgewenst veganistisch. Doordat wij onze standaarden zo hoog leggen in onze gerechten betekend het keer op keer weer hetzelfde resultaat. Heeft u vragen over de gerechten op een van onze kaarten, over de herkomst van onze producten of wilt u gewoon even babbelen? We komen graag bij u aan tafel alles vertellen zodat u meer te weten komt over ons mooie restaurant in Utrecht.

Vestigingen Silk Road

Silk Road Tilburg
Heuvelring 112
5038 CL Tilburg
Silk Road Utrecht
Oudegracht aan de Werf 159
3511 AL Utrecht

Telefonisch reserveren

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zondag
17:00-22:00 uur.