Welkom bij Silk Road

Tapas Tilburg

Tapas bij Silk Road Tilburg

Kleine gerechten, veel keuze en een grote groep vrienden en familie. Dat is een recept voor succes. De beste tapas gerechten krijg je bij Silk Road in Tilburg. Geniet van onze kleine tapas gerechten die voor u vers worden bereid met de beste ingrediënten op de markt. Tapas met een Afghaanse invloed. Laat uw culinaire kennis verreiken en boek gemakkelijk uw tafel met de bovenstaande knoppen. Zo zien we u hopelijk snel binnenkort bij Silk Road in Tilburg of Utrecht en kan u genieten van de lekkerste Tapas gerechten in de stad.

Kleine Gerechten

Tapas staat natuurlijk gelijk aan vele smaakvolle kleine gerechten. Deze verdeel je over een grote tafel en deel je met vrienden en familie. Onze tapas gerechten zijn kleine gerechten met Afghaanse/Midden-Oosterse oorsprong. Traditionele recepten, gemaakt volgens de authentieke manier worden voor u geserveerd in mooie handgemaakte keramische schaaltjes. Kies uit een van onze voorbedachte routes en geniet van lekkere tapas gerechten uit het Midden-Oosten. Ook kunt u uiteraard de keuze maken uit onze tientallen losse gerechten. Zo kunt u er zelf een feestje van maken. Bent u benieuwd naar de tapas gerechten van Silk Road in Tilburg? Reserveer dan snel een tafel en we zien u snel!

Grote Smaken

Onze tapas gerechten staan niet alleen bekend omdat ze anders zijn dan de standaard Spaanse tapas. Onze tapas gerechten van Silk Road Tilburg staan bekend om de grote smaken die ze met zich meebrengen. Verse kruiden, traditionele specerijen, het beste vlees en de mooiste groentes. Door de kwaliteit van onze ingrediënten hoog te houden weten wij keer op keer onze gasten te verrassen met de grote smaken van het Midden-Oosten. We raden iedereen aan om onze tapas gerechten in Tilburg te komen proeven zodat ze zelf kennis kunnen maken met de grote smaken van de Zijde Route. Heeft u vragen over ons menu of bent u allergisch voor bepaalde producten? Geen enkel probleem, onze chefs maken speciaal voor u iets waar anderen jaloers op zullen zijn.

Met vrienden

Silk Road Tilburg staat bekend om het serveren van kleine tapas gerechten. Deze tapas gerechten zijn niet je standaard keuze maar hebben ook opties als: plov, baba ganoush en de lekkerste kip/lams kebabs. Alles wordt dagelijks vers voor u bereidt met alleen de beste ingrediënten die we kunnen vinden. Kom gezellig langs met uw vrienden en familie, laat u adviseren door onze getalenteerde chefkoks en geniet van een avondje Silk Road Tilburg. Met een ruime keuze uit tientallen gerechten hebben wij het lekkerste tapas menu van Tilburg. Laat u adviseren door onze chef over wat de gerechten voor smaken met zich mee brengen en combineer dit met de lekkerste Silk Road wijn en likeur. Zo kan u zeker met uw vrienden en familie bij ons aan tafel bij Silk Road in Tilburg

Vestigingen Silk Road

Silk Road Tilburg
Heuvelring 112
5038 CL Tilburg
Silk Road Utrecht
Oudegracht aan de Werf 159
3511 AL Utrecht

Telefonisch reserveren

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zondag
17:00-22:00 uur.